Innovacar X2 Fabrics & leather

 17,95 175,95

VOOR LEDER EN STOFFEN.

Artikelnummer: 1006 Categorie: Tags: , Merk:

Beschrijving

VOOR LEDER EN STOFFEN.

X2 is een snelle en effectieve multifunctionele reiniger wanneer het nodig is om leder en stoffen op voertuigen krachtig te reinigen zonder ze uit te drogen. De unieke formule reconstrueert een lipidenlaag van plantaardige oorsprong vergelijkbaar met die van de huid, om de bestuurder een delicaat gevoel te geven in contact met de stoel waar het product is aangebracht. X2 heeft een sterke anti-geur en hydraterende werking om de vorming van onaangename geurtjes te voorkomen en de originele afwerking van leer en stoffen te behouden.

HOE X2 FABRICS & LETAHER TE GEBRUIKEN
Zo reinigt u stoffen en lederen auto-interieurs met X2 Fabrics&Leath:

1.Verwijder eerst stof en vuil door grondig te stofzuigen.
2.Ga verder door het product op het te behandelen gebied te spuiten.
3.Gebruik een zachte borstel om het product gelijkmatig aan te brengen en te verspreiden. Ga verder met cirkelvormige en horizontale bewegingen nabij de groeven, totdat er schuim ontstaat.
4.Alleen indien nodig kunt u voor het reinigen een middelharde borstel gebruiken.
5.Productresten verwijderen met een vochtige doek.
6.Voor het reinigen van de hoofdsteunen of de veiligheidsgordels raden wij u aan een microvezeldoek te gebruiken, eerst vochtig en vervolgens droog om af te werken om vervuiling van de omliggende delen, zoals de binnenruiten, te voorkomen.
7.Om de leren oppervlakken nog beter te beschermen, kunt u SC2 Dressing proberen voor een vernieuwend effect en SC4 Tex Coat voor een grotere waterafstotendheid.

 

Voor X2 FABRICS & LETAHER in het gebruiksklare formaat van 500 ml:

Voor dringende reiniging: gebruik het product zoals het is.
Voor routinematige reiniging: de aanbevolen verdunning is 1:1; gebruik 500 ml product en voeg het resterende deel water (500 ml) toe om 1 L gebruiksklare oplossing te verkrijgen.

Voor X2 FABRICS & LETAHER in het geconcentreerde formaat van 4,54 liter:

Voor dringende reiniging: de aanbevolen verdunning is 1:2; gebruik 330 ml product en voeg het resterende deel water (670 ml) toe om 1 L gebruiksklare oplossing te verkrijgen.
Voor routinematige reiniging: de aanbevolen verdunning is 1:5; gebruik 170 ml product en voeg het resterende deel water (830 ml) toe om 1 L gebruiksklare oplossing te verkrijgen.
Voor onderhoudsreiniging: het is mogelijk om snel een APC te realiseren voor interieurs met vernieuwende werking en zijdezachte afwerking. De aanbevolen verdunning is 1:20; gebruik 50 ml product en voeg het resterende deel water (950 ml) toe om 1 L gebruiksklare oplossing te verkrijgen.
Voorzorgsmaatregelen: laat het product niet drogen.

 

Extra informatie

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.