Gtechniq I1 Smart fabric AB

 21,95 272,95

Artikelnummer: 1154 Categorieën: , , , Merk:

Beschrijving

Waarom Gtechniq Smart Fabric AB gebruiken?
I1 Smart Fabric AB beschermt alle soorten stoffen tegen vlekken op waterbasis. Het is ademend en extreem duurzaam, dankzij de unieke wetenschappelijke formule van Gtechniq. Uitgebreide onafhankelijke tests (ISO 6330 5A en AATCC 22) hebben bewezen dat Smart Fabric AB 4 keer langer meegaat dan marktleiders

Met nieuw toegevoegde antimicrobiële technologie zullen behandelde oppervlakken 99% van de bacteriën doden. Dit nieuwste product voorkomt ook dat schimmel en meeldauw binnendringen. Dit maakt het ideaal voor gebruik in uw auto om u en uw gezin te beschermen tegen schadelijke ziektekiemen.

Smart Fabric is kleurveilig. Nanodeeltjes waaruit I1 Smart Fabric bestaat, coaten elke stofvezel afzonderlijk, waardoor de textuur onaangetast blijft en het materiaal kan ademen. Dit betekent dat muffe lucht nog steeds kan ontsnappen terwijl water en vloeistoffen op oliebasis worden afgestoten.

Toptip: Smart Fabric kan op alle stoffen worden gebruikt, inclusief cabriodaken.

Ultra hydrofoob
Nog meer hydrofoob dan zijn voorganger en tot 4 keer duurzamer dan zijn concurrenten, I1 Smart Fabric AB V3 laat geen restanten van gemorst materiaal achter en het vocht valt gewoon van een gecoat oppervlak. Laboratoriumtests tonen aan dat I1 V3 waterafstotend is volgens de hoogste standaard van de American Association of Textile Chemists and Colorists (AATCC) – ISO 5. En wastests tonen aan dat het product zijn volledige prestatieniveau behoudt na te zijn gewassen op een cyclus van 40 graden. en presteert zelfs na vijf wasbeurten nog steeds beter dan zijn voorganger.

Gemiddeld gaat I1 tussen de 6 en 12 maanden mee op het interieur van een auto, afhankelijk van hoe ‘gebruikt’ het oppervlak is.

Extra informatie

Inhoud

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.