Maxshine Car air cleaning gun

 139,95

Artikelnummer: 459 Categorie: Merk:

Beschrijving

Product Introductie
Functie:

DE NIEUWSTE VERSIE: Speciaal ontworpen voor Amerikaanse klanten. Snelste en gemakkelijkste reiniging van uw auto tot in alle details.

BREDE GEBRUIK: Het werkt geweldig voor vrijwel elk deel van een auto-interieur, inclusief deurblokkeringen, lederen autobekleding, bekerhouders, consoles, shifters, deurpanelen en oprolmechanismen voor veiligheidsgordels, wieloppervlak enz.

NIEUW ONTWERPGEREEDSCHAP: De ontwerpers hebben het vermogen verhoogd met een zeer kleine luchtcompressor. Reinigen met het Car Cleaning Gun is gemakkelijker en sneller dan kleine detailborstels of wattenstaafjes.

TOPKWALITEIT & COMPATIBILITEIT: Gemaakt van zeer sterke nylon composietmoleculen die zich vormen, zure corrosie.

Materiaal: dit autoreinigingsgereedschap is nauwkeurig vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is gebouwd om lang mee te gaan. Krachtiger en efficiënter dan de Classic.

Beschrijving:

Lager luchtverbruik en geluidsemissie. zijn vermogen om minder lucht te gebruiken en met minder geluid te werken. Het vereist minder onderhoud en is minder kwetsbaar voor slijtage.

Gebruik met Interior Super Soap om vuil en vuil te verwijderen. De Interior Super Soap is een schuimarm reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor gebruik met Cleaning Tools. Het breekt vuil en roet af, verwijdert geuren en bevat verduisteringsmiddelen die vinyl revitaliseren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.