Maxshine Wheel & tire detailing stand

 159,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 1605 Categorie: Merk:

Beschrijving

Functies:

Reinig, poets en bescherm uw wielen op de meest efficiënte en effectieve manier. Deze tool zal u helpen de klus sneller te klaren en tegelijkertijd een gelijkmatig totaalresultaat te produceren.
Zware constructie en gebruikte materialen om de kwaliteit en effectiviteit van dit gereedschap te waarborgen. Het gebruikte aluminium frame is optimaal voor duurzaamheid en om corrosie te voorkomen.
De wielen zijn van polyurethaan en hebben een vergrendelingshendel. Draai uw wiel soepel met volledige controle om het volgende werkgedeelte toegankelijk te maken.
Makkelijk schoon te maken, op te bergen en mee te nemen voor onderweg. Als het tijd is om hem op te bergen of mee te nemen voor onderweg, klapt u de standaard gemakkelijk in, waardoor hij compact en licht in gebruik is.
Eenvoudige installatie, boren is niet nodig.
Beschrijving:

Zware auto- en vrachtwagenwielen en -banden hebben ook onderhoud nodig, onze wielstandaard kan helpen om processen zoals reinigen, polijsten en beschermen efficiënter en effectiever te maken.

Door het wiel uit het voertuig te halen om eraan te werken, wordt uw lichaam minder belast doordat het in een ideale positie staat. Draai eenvoudig het wiel op de standaard om elk deel van het wiel te bereiken voor een gelijkmatig resultaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.