Angelwax H2GO Rain repelling hydrophobic windscreen dressing

 9,95 22,95

Artikelnummer: 51 Categorie: Merk:

Beschrijving

De Angelwax H2GO Windscreen Dressing is ontworpen en ontwikkeld om zelfs de zwaarste regenval zonder enig probleem te weerstaan.

De Angelwax ‘H2Go Rain Repellent’ is ontworpen om een waterafstotende en vuilwerende coating op glazen oppervlakken te creëren. Deze coating voorkomt dat uw zicht wordt belemmerd door (plotselinge) zware regenval nog voordat dit op uw voorruiten en ramen contact maakt, waardoort rijden in extreme weersomstandigheden veel veiliger wordt. Regenval en water dat contact maakt met het behandelde oppervlak zal eenvoudig kralen en afdrijven van het oppervlak. Al bij snelheden vanaf 30 km p/u waardoor H2Go een van de best presterende ruitencoatings die vandaag de dag beschikbaar is.

Toepassing:
1. Voor het het toepassen van H2Go, reinigt u eerst het glasoppervlak met ‘Superior Automotive Glass Cleaner’.
2. Spuit H2Go op een schone, droge microvezeldoek of applicator en breng het aan op het glas in een cirkelvormige beweging totdat het gehele oppervlak is behandeld.
3. Laat het behandelde oppervlak drogen voor ongeveer 10-15 minuten tot er een waas op het glas verschijnt en verwijder hierna met een tweede schone, droge microvezeldoek het opgedroogde residu.

 

Extra informatie

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.