Fra Ber Deotex plus aerosol 250 ml

 14,95

Artikelnummer: 2015 Categorie: Merk:

Beschrijving

HYGIËNISERENDE DEODORANTBEHANDELING VOOR AIRCONDITIONINGSYSTEMEN.

Met zijn deodorantwerking elimineert Deotex Plus slechte geuren en zuivert het de lucht in auto’s, vrachtwagens, campers, kamers en airconditioners.

DE SEMI-FINISHED PRODUCT (EXCLUSIEF drijfgas) IN DE SPUITBUS BEVAT TEN MINSTE 75% ALCOHOL.

Fra-Ber – Gepatenteerd Het product is getest volgens EN 1276 (bactericide), EN 1650 (fungicide), EN 13697 (bactericide en fungicide voor oppervlakken), EN14476 (virucide, coronavirus-specifiek), EN 16777 (virucide activiteit van oppervlaktedesinfectiemiddelen ) normen.

HANDLEIDING
Start de motor van het voertuig en schakel het airconditioningsysteem in (luchtrecirculatiefunctie AAN). Zet de ventilator op maximaal vermogen en open alle ventilatieopeningen. Plaats de Deotex Plus-spuitbus op de vloer aan de passagierszijde van het voertuig en zorg ervoor dat de jet niet naar het dashboard gericht is. Druk op de spuitknop totdat het ventiel op zijn plaats klikt. Verlaat het voertuig en zorg ervoor dat alle ramen volledig gesloten zijn. Wacht tot het blik volledig leeg is en laat de motor nog 10 minuten draaien. Ventileer het interieur van het voertuig gedurende 5 minuten.

LET OP

Het product bevat een anti-geurmolecuul (ricinolzuur) dat de stoffen opvangt die slechte geuren op oppervlakken veroorzaken en waardoor ze gemakkelijker mechanisch of fysiek kunnen worden verwijderd.
Het product bevat een oppervlakteactieve stof en een conserveermiddel (benzalkoniumchloride) die de oppervlaktespanning in de buurt van het vervuilde gebied wijzigen, waardoor de oplosbaarheid en verwijdering van oppervlakken wordt bevorderd.
Indien aanwezig verwijst de informatie met vermelding van “beschermt tegen ziektekiemen of bacteriën” of “verwijdering van ziektekiemen en bacteriën” naar de fysieke of mechanische actie die wordt bepaald door luchtventilatie wanneer het product zijn actie uitvoert of door de operator in daaropvolgende fasen tijdens het reinigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.