Fenice Dye transfer stain remover 250 ml

 32,95

Categorie: Merk:

Beschrijving

Dye Transfer Stain Remover is een reinigingsmiddel op basis van oplosmiddelen dat speciaal is gemaakt om kleurstoffen te verwijderen die zijn overgebracht van jeans, kleding, kussens, dekens, inkt, kranten, enz. op afgewerkt leer en vinyl.

Pre-test: Breng het product aan op een verborgen gebied. Als leer na het drogen donkerder wordt of als u verkleuring ervaart of anderszins niet tevreden bent met het resultaat, stop dan met het gebruik.

Gebruiksaanwijzing: Schud de fles goed. Bevochtig een zachte doek met Dye Transfer Stain Remover en dep voorzichtig het te behandelen gebied zodat de reiniger in de diepte inwerkt. Herhaal indien nodig de handeling. Als de kleurstof niet gemakkelijk kan worden verwijderd, wrijf dan niet agressief. Verwijder eventuele resten met Leather Cleaner en veeg het leer af met een schone, niet-schurende doek die is bevochtigd met water. Laat het drogen en behandel het vervolgens met Leather Protector, wat het verwijderen van eventuele toekomstige kleurstofoverdrachten zal vergemakkelijken. We raden aan om vlekken snel te verwijderen, omdat het verwijderen met de tijd steeds moeilijker wordt. Niet gebruiken op suède/nubuck.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.