3D Extractor shampoo 1 Gal

 29,95

Dit is een laagschuimende ontvetter die tapijt en bekleding reinigt en ontgeurt. Het bevat optische witmakers om de originele schoonheid naar voren te brengen zonder residu achter te laten. Het is ontworpen om te werken met extractors voor zwaar werk.

Extractor Shampoo is geparfumeerd met jasmijn. Het is de beste oplossing die beschikbaar is wanneer u behoefte heeft aan een stof- en tapijtreinigingsmiddel. Deze extractieshampoo van 3D omdat je al het vet, olie, vuil en stof wilt verwijderen dat zich in de loop van de tijd heeft verzameld. Omdat dit product schuimarm is, kunt u het veilig in uw afzuigsystemen gebruiken, of uw tapijtreiniger, en u hoeft zich geen zorgen te maken over resterende zeepresten en de oorspronkelijke kleur van uw tapijt en stoffering.

Laag schuim betekent ook het leven van uw tapijtafzuigmachine redden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verstoppen van de pomp van uw extractor.

Veel autobezitters bevelen dit product aan, vooral als ze zien hoe effectief het is om die hardnekkige vlekken van uw autovloermatten, autostoelen en andere stoffen delen van uw voertuig te krijgen.

Artikelnummer: 403 Categorie: Merk:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.