AM Foam wax safe snow foam 1000 ML

 16,95

AM Foam zorgt voor een dikke laag schuim vol reinigingskracht. Toegepast door een schuimlans, kleeft het aan het voertuig en zorgt voor een langdurige diepe reiniging. De sterk geconcentreerde en wasveilige formule breekt vuildeeltjes af, waardoor de noodzaak van contactwassen wordt verminderd, wat op zijn beurt het risico op wervelingen of schade aan uw voertuig vermindert.

Artikelnummer: 818 Categorie: Tag:

Beschrijving

Gebruik voor het beste resultaat een HD Foam-lans. Geef het product de tijd om in te werken (5 – 20 minuten) en spoel het daarna af met een hogedrukreiniger. We stoppen ongeveer 2,5 cm product in onze schuimlansfles van 1 liter. Pas de regelaar op de schuimlans aan om het gewenste spuiteffect te geven. Niet geschikt voor auto’s met matte afwerking.

Detailleringstips: Wanneer u uw auto spoelt nadat u AM Foam de tijd heeft gegeven om in te werken, begin dan altijd van onderaf en werk omhoog. Dit verkleint de kans dat u een plek mist als het schuim al van het voertuig is gelopen. Om tijd te besparen – waarom probeert u uw wielen niet schoon te maken terwijl AM Foam aan uw lakwerk werkt?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.