303 Graphene Nano Spray Coating

 26,95

Artikelnummer: 537 Categorie: Merk:

Beschrijving

303® GRAPHENE NANO SPRAY COATING™ 709ml

1+ jaar premium bescherming
Verlaagt de oppervlaktetemperatuur, waardoor watervlekken worden verminderd
Hoge watercontacthoek, werpt water snel af
Makkelijk te gebruiken! Zwarte verf? Direct zonlicht? Geen probleem!
Geweldig voor gebruik op chroom, wielen, trim en glas!
303® Graphene Nano Spray Coating™ is een op grafeenoxide gebaseerde coating die 12 maanden lang een hoog beschermingsniveau biedt. Dit product verlaagt ook de oppervlaktetemperatuur, waardoor er minder harde watervlekken op de lak van uw auto komen. Het heeft ook een hoge contacthoek met water, waardoor substantiële hydrofobe eigenschappen worden verkregen die voorkomen dat het water aan uw verf blijft kleven. Na het aanbrengen zal de verf ook een verbeterde glans en helderheid hebben.

Het belangrijkste verschil tussen dit product en andere op de markt is de gecombineerde duurzaamheid en bescherming, samen met hoe eenvoudig en gemakkelijk het te gebruiken is! Het hecht aan het oppervlak zonder voorafgaande verfcorrectie of decontaminatie en is moeilijk te verknoeien bij het aanbrengen. Heb je het erop gespoten en te lang laten zitten, of een plekje over het hoofd gezien bij het oppoetsen? Geen probleem, kom gewoon terug en polijst het resterende product. Machinale correctie van hoge punten is niet nodig. Het kan ook in direct zonlicht worden aangebracht. Aanbrengen in direct zonlicht kan het applicatieproces zelfs vergemakkelijken, omdat de warmte het product helpt sneller uit te harden. Het kan op meerdere oppervlakken worden gebruikt, waaronder verf, glas, wielen, sierlijsten en meer!

303 GRAPHENE NANO SPRAY COATING™ WERKT OP DE VOLGENDE OPPERVLAKKEN OP DEZE MANIER:

Verf: bedekt en beschermt de lak tegen krassen en laat een harde beschermingslaag achter

Glas: Beschermt glas tegen spaanders en scheuren, stoot water af tijdens het rijden

Wielen: stoot remstof af en zorgt ervoor dat uw wielen er schoon blijven uitzien (gebruik een applicator om het product op de wielen aan te brengen).

Trim: conserveert en beschermt kunststof.

Gebruiksaanwijzing: Zorg ervoor dat de verf schoon en droog is voordat u het product aanbrengt. Corrigeer desgewenst de lak van uw auto voor het aanbrengen, maar dit is niet nodig om het product volledig aan de lak te laten hechten. Spray op een microvezel- of schuimapplicator. Aanbrengen op het oppervlak in een kruiselings patroon om een ​​volledige dekking te garanderen. Laat het product na het aanbrengen uitharden en waas wit, en wrijf het vervolgens af met een schone, droge microvezeldoek. Na het polijsten is er geen uithardingstijd nodig voordat het in water wordt gebracht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.