Ewocar Fine cut 1000 ml

 17,95 49,95

Artikelnummer: 546 Categorie: Merk:

Beschrijving

Ewocar is ontworpen om te gebruiken met een zachte pad om veilig hologrammen en waas te verwijderen die zijn achtergebleven bij de eerste stap, maar met zijn unieke verminderende schurende pasta-formule is het in staat om swirls en lichte krassen te verwijderen, waardoor een extreem diepe glans en waasvrije afwerking op uw lak ontstaat in slechts een stap.

Om een ​​betere snijsnelheid te bereiken, combineert u FC met een medium pad of Microfiber pad. Ewocar FC is op waterbasis, siliconenvrij en met een stofarme technologie aan de binnenkant die lange polijstcycli mogelijk maakt en gemakkelijk afveegt op zachtere verf. Gebruik altijd een schone Ewocar Microfiber handdoek in een langzame cirkelvormige beweging om krassen op uw pas gepolijste oppervlak te voorkomen. Voor maximale glans raden we aan om FC te combineren met een zachte pad.

Na de polijstcyclus veegt u eenvoudig het gepolijste gebied af met een schone Ewocar Microfiber-doek in een cirkelvormige beweging. Als u op zoek bent naar een product van professionele kwaliteit voor resultaten van professionele kwaliteit, dan is dit een geweldige keuze! Werkt met dual-action of roterende polijstmachines. Dit mengsel is niet geclassificeerd als gevaarlijk in overeenstemming met Verordening (EG) nr. 1272/2008. Veiligheidsinformatieblad op aanvraag verkrijgbaar.

Extra informatie

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.