Deturner Solid wax carnauba & quartz 50gr

 16,50

Beschrijving

solid wax is de hybride wax die ze bij Deturner hebben ontworpen. Waarom hybride wax? Zoals velen weten, kunnen wassen (beter gedefinieerd als beschermend) natuurlijk zijn of voornamelijk gebaseerd op wassen zoals carnauba, montana, bijenwas, enz… of synthetisch. De eerste zijn rijker aan oliën en geven daarom een ​​meer “nat” effect aan de verf, maar hebben het nadeel dat ze bijzonder delicaat zijn: een beetje krachtiger wassen en ze worden verwijderd. Synthetische beschermers geven niet hetzelfde effect, maar dragen wel bij aan de kleurdiepte (vooral siliconen) en zijn resistenter.

Liefhebbers hebben altijd geprobeerd de effecten van deze twee zeer verschillende producten te verenigen; soms door ze in lagen te leggen, soms door ze te mengen. Solid Wax is het resultaat van jarenlange studies in deze richting. Het is een wax met een zeer hoog percentage pure Carnauba. De wax binnenin is zo veel dat je een duidelijk kleurverschil kunt zien als je het eenmaal hebt aangebracht. Maar daarnaast zijn er silicaten (verbindingen op basis van silicium, SiO2, ook wel “keramiek” of “nanotechnologie” genoemd) in de formule opgenomen die deze bescherming zeer resistent maken, een aanzienlijke kleurdiepte en een geweldig effect geven. afstotend.

Het resultaat is een wax met een prachtig effect op de carrosserie, zeer makkelijk aan te brengen en, mits goed onderhouden, enkele maanden mee te gaan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.