3D Detailing clay towel

 54,95

Artikelnummer: 761 Categorie: Tags: , Merk:

Beschrijving

• Snelle verwijdering van oppervlakteverontreinigingen.
• Gemakkelijk te gebruiken met minder moeite.
• Maakt het oppervlak glad als glas. De 3D Clay-handdoek werkt snel en behaalt professionele resultaten met de nieuwe geavanceerde technologie van gepolymeriseerd rubber, de volgende generatie van oppervlaktevoorbehandeling.

Maak kennis met de nieuwste en beste tool voor verfreiniging. Duizenden professionele en beginnende detailers zijn overgestapt op de 3D Nano Surface Prep Towel ™. Met de introductie van deze nieuwe technologie bent u in staat om gebonden verontreinigingen sneller dan ooit tevoren weg te voeren. Speciale gepolymeriseerde rubbertechnologie maakt snelle en gemakkelijke verwijdering mogelijk van insecten, teer, overspray, railstofdeeltjes en vele andere industriële vervuilende stoffen die dagelijks het oppervlak van uw voertuig aantasten. Volledig 100% veilig te gebruiken op alle onderdelen van uw voertuig, inclusief lak, glas en velgen.

Wat de HD Nano Surface Prep Towel ™ anders maakt dan alle andere decontaminatiemogelijkheden, is het uitgebreide gebruik dat hij biedt. Ontsmet tot 50 voertuigen van gemiddelde grootte met slechts 1 Nano Surface Prep Towel ™. In tegenstelling tot conventionele detailersklei die losgemaakte verontreinigingen binnen zijn structuur verzamelt en opslaat, waardoor de doeltreffendheid ervan wordt verzwakt, geeft 3D Nano Surface Prep Towel ™ deze opgehoopte schadelijke verontreinigende stoffen snel vrij met een snelle spoeling. Spoel na elke sectie gewoon af met glijmiddel of water naar keuze en het is zo goed als nieuw. Maak je geen zorgen als je je kleidoek laat vallen, want vuil en puin zijn gewoon weg te spoelen, waardoor je nog meer kunt gebruiken.

Een groter contactoppervlak betekent ook een grotere deeltjesverwijdering bij elke zachte beweging. U hoeft het oppervlak ook niet te schrobben met de 3D Nano Surface Prep Towel ™, veeg gewoon licht heen en weer en dat is alles! Speciaal microfiber rugmateriaal creëert een extra zachte buffer om partikelsvorming op het oppervlak te verminderen. Dit grotere contactoppervlak betekent ook dat u de klus veel sneller kunt klaren. Velen melden tot wel 50% verminderde aanraaktijd, zodat u uw aandacht kunt concentreren op meer van de kleine details die uw auto verdient.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.