MaFra Condom wash microfiber brush cover

 10,95

Artikelnummer: 1535 Categorie: Merk:

Beschrijving

Beschrijving
Hoe te gebruiken
Condom Wash van Mafra is een hoes, een microvezelhandschoen voor de autowasborstel.

Hoe vaak heb je de borstel in de zelfbedieningsbox niet in perfecte staat aangetroffen?

Condom Wash is dé oplossing om je auto in alle omstandigheden veilig te wassen.

Samengesteld uit extreem zachte ultrafijne microvezel voor een grondige en perfecte reiniging, zonder druk uit te oefenen op de carrosserie, voorkomt het krassen op de auto in zelfbedieningsboxen, bij het wassen met een borstel.

Condom wash garandeert twee niveaus van veiligheid:

de interne witte sok houdt het vuil tussen de haren van de borstel vast en voorkomt dat het in contact komt met de carrosserie, om de vorming van microkrassen te voorkomen.

De blauwe buitensok van breed geweven chenille microfiber, speciaal ontworpen om een ​​snelle afgifte van de water-shampoo-oplossing te vergemakkelijken, waardoor een smerende laag ontstaat tussen de Condom Wash-handschoen en de carrosserie, waardoor wordt voorkomen dat het vuil van de auto aan de sok blijft kleven , de borstel schoon houden tijdens het wassen.

Condom Wash is voorzien van een comfortabele en exclusieve band met automatische sluiting voor een perfecte hechting van de handschoen aan de wasborstel.

Condom Wash biedt grote voordelen door het gebruiksgemak: wasbaar, uitneembaar, compact en bestand tegen meerdere wasbeurten.

Een innovatief product om altijd bij je te hebben in de kofferbak voor diegenen die weinig tijd hebben om hun auto te onderhouden maar altijd uitstekende resultaten willen behalen.

Waarschuwingen: na gebruik in de wasmachine wassen op 30 graden. Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter om schade aan de fijne microvezelfilamenten te voorkomen. Gebruik de droger niet. Voor het juiste onderhoud van de werking van Condom Wash raden we aan om te wassen met “Microfiber Wash”.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.